Jag har rätt att klaga!

Min mormor, som jag har skrivit om tidigare, har fått diagnosen cancer. Då blev hon sjukskriven i 1 månad... En arbetskollega till mig hade "magkatarr" och blev sjukskriven i nästan 5 månader!
Är det bara jag som reagerar på det, eller är det sinnessjukt? Är inte cancer lite värre än magkatarr?

Innan min mormor blev sjukskriven så hade försäkringskassan bedömt att hon kunde jobba trots att hon är väldigt smal, hon kunde inte prata och hade ständigt slem i halsen och kraftig hosta och ont i ryggen ! När hon sedan kom till arbetsförmedlingen bedömde dom att hon inte kunde arbeta. Hon är trots allt 61 år och hon kunde inte prata och hade ständig ryggvärk, är det menigen att man ska jobba då?
Och vart ledde detta? Jo, min mormor inte fick ett öre av staten under en lång period, trots att hon har jobbat i ca 40 år. Hon fick inte ens ut pension. Är detta rättvist? 
Sedan när hon får diagnosen cancer blir hon sjukskriven i 1 månad.. 1 jävla månad!  Är det bara jag som ser felet i detta?

Och sjukvården är oxå åthelvete. Det är nästan 2 månadersedan vi fick beskedet att hon har cancer. Vi fick beskedet, men ÄNNU vet vi inte hur allvarligt det är eller vart det sitter. Under dessa 2 månaderna har hon inte ens fått någon slags behandling eller hjälp på något sätt. Hon får springa på undersökningar varje vecka, men vi får inga resultat ändå.
Det som retar mig mest är att under dessa månaderna har hon blivit sämre. Hon kan knappt äta eller svälja och hon hostar hela nätterna långa. 
När vi var hos läkaren senast, för ca 1 månad sedan så sa han att det antagligen inte var spritt eftersom dom inte har hittat en tumör. Vadfan gör dom om de senaste röntgenbilderna visar spridning?  Då har sjukvården alltså tagit så jävla god tid på sig att läget har blivit värre. Lägg märke till att cancer är "högst prioriterat" inom vården. 
Att vänta i 2 månader på ett riktigt besked är otroligt lång tid. Hela familjen sitter på nålar samtidigt som vi ser ständig försämring hos henne, men inget påskyndas.
Sjukvården kan borra upp något i arslet, jag tycker dom har tagit hand om henne på ett jävligt dåligt sätt. 

Dom säger att det är störst chans att bli ac med cancer om man söker upp en läkare i tid.
Ska man sedan behöva vänta i 2 månader för att få behandlig mot detta?  Då kan det vara försent, och vem ska man skylla på då?

Jag och mina rosa naglar.

Idag känner jag mig rätt gay. Har chockrosa naglar.. Alla som känner mig vet att det inte är min stil alls haha.
Grejen är att det ser rätt coolt ut ändå, det bryter av på ett annorlunda sätt. Nagellacket är från Viva La Diva, kostar 45 kr. Håller bra och det blir en fin färg som är blank. Väldigt värd pengarna! Finns i massa fräsha färger oxå =)

Idag fyllde min mormor 61 år. Känns så bra att se henne men det är som en knut i magen ínnan vi får resultaten om hennes cancer. Det har gått 7 veckor nu och vi har inte fått något besked om var den sitter, hur allvarligt det är och om det finns någon behandling. Jävligt dåligt av Sahlgrenska. Vemfan vet om det har spridit sig och blivit värre? Jävlar vilket liv det kommer bli då. Hon hostar mer än vad hon gjorde i början och andningen är lite sådär. Men men, man får helt enkelt vänta och hoppas på det bästa. Grattis Mami =)

Imorgon ska jag jobba igen. Behöver köpa nya leggings och en till present till Hesam innan jobbet. Fyfan vad mycket pengar som har gått åt nu under dessa dagarna. Har slösat 2 tusen nästan på 4 dagar.. Men jävlar vad det känns bra :P




Mitt chockrosa nagellack =) Finns att köpa på Åhlens!

Mysigt.

Idag var faktiskt en väldigt fin dag. Uppskattade verkligen varje sekund av denna söndagen.
Jag känner mig duktig oxå haha. Inte bitit på naglarna ännu(3 veckorsedan jag slutade), gjorde mig medlem på Åhlens och Wedins och köpte lite mer nödvändiga grejer. Idag inhandlade jag 2 nagellack, puder, trosor och en almenacka.
Sedan gick jag hem o bytte kläder och sminkade mig, och åkte in till stan o träffade Jonatan. Vi skulle egentligen gå på minneskonserten för de som omkomm i branden för 10årsedan, men vi ändrade oss. Jag skulle mest dit för Jonatans skull eftersom hans kusin gick bort i den. 
Istället drog vi till Chez Amis och hade en mysig middag och bara satt och pratade om allt. Sedan åkte jag med honom till sin kusins grav. Blev rätt känsloladdat men det kändes ändå som ett lugn över hela kyrkogården. Ska dit igen under veckan då det är begravning för min mammas faster. Får verkligen samla mig inför begravningen.
Efter vi hade varit och hälsat på Jonatans kusin drog vi till Jonatan och spelade lite tvspel haha. Sedan åkte han med mig hem och nu sitter jag här och han är hemma i sin säng. 

Tänkte lägga mig o nana nu faktiskt, är seeeg somfan i huvudet. Ska till min mormor o fira henne imorgon! hon fyller 61 år haha. Köpt massa presenter till henne  =)

Hoppas ni har haft en bra helg. Har ni filmtips så skriv gärna dom! 
Puuusss haj!

Äntligen lön!

Igår kom min efterlängtade lön! Ville pussa min dator när jag såg mina framtida insättningar i torsdags. 
Min dag igår var riktigt bra. Jag var i skolan o jävlades med min Ayala haha vi har alltid de bästa grejerna för oss!
Sen när skolan var slut åkte jag till stan och träffa Jonatan. Hade inte sett honom sedan tisdags så det kändes riktigt skönt att se honom. Eftersom han tycker om mig så mycket så tog vi en sväng i stan så jag kunde slösa lite pengar. 
Gårdagens inköp blev:
- Foundation
- Gummiband
- Grönsvarta vantar(Såååå söta)
- En klänning
- En stickad tröja
- Present till mina morföräldrar
- Underkläder.

Sedan bar det hem till Jonatan för att vila ryggarna och äta nudlar haha. Sen stack jag hem o lämnade mina grejer o gjorde ordning mig, sen åkte jag till stan igen =) Det blev en lyckad kväll. 
När jag sen kom till Jonatan så spelade vi lite tvspel, åt, pratade allt och tvääärsomnade! 

Så idag när jag vaknade var jag sjukt trött för jag sov ingenting nästan under natten. Det var så jävla varmt i rummet och när jag öppna fönstret blev det svinkallt. Sen tog Jonatan både täcket o kudden så jag bara låg där, helt kall o stel.

När vi väl gick upp så drog jag med honom till Gina Tricot, där jag köpte två långa toppar. Man ser så jävla ful ut i provspeglarna, ville spy på mig själv när jag bytte om. Ljuset är ett sånt jävla ljus som verkligen framhäver alla ojämnheter och röda partier i huden. Hatar provspeglar.


O just nu sitter jag här och är seeeeeeeeeg! Ska göra mat till mig och systern som jag passar. Sedan ska jag nog ragga upp Bella för en liten bögstund. Var ett tag sedan.. Blir en lugn lördag iaf. 

Hoppas ni har en fortsatt bra helg! puuuuss haj!



Vila i frid

Idag är det en vecka sedan min mammas faster gick bort. Det har varit en jobbig vecka med väldigt mycket känslor och tankar. Har nog aldrig tänkt så mycket som idag exempelvis..
Hela dagen har haft en konstig ton över sig. Jag vaknade flera gånger under natten med en känsla av obehag. Sedan fick jag sysselsätta mig mesta dels av dagen, tills jag kom till jobbet.
Kl 19 är det jag som går upp och ropar när jag jobbar kväll, precis som förra onsdagen. När klockan var 8 minuter över 19 började jag tänka på det exakta klockslaget då hon gick bort vilket jag inte vet, utan jag fick ett sms av min mamma kl 19.15, så jag gissar på runt 8- 10 minuter över 19.00. Samtidigt som jag tänker på detta känner jag hur det blir kallt i denna rutan jag sitter i då jag ropar. Jag började frysa om händerna och näsan. Jag trodde jag inbillade mig så jag kände på min näsa som var iskall och jag la handen på ryggen och det gick flera rysningar genom kroppen.
Jag fick ett sms av min mamma som skrev att dom där hemma hade tänt ett ljus för henne kl 19.00 .. Hade viljat vara med.
Det hade även klingat på våran dörr och en man hade stått där ute. Min syster öppnade och mannen frågade om mamma var hemma. Hon hade gått till dörren och då fick hon en broschyr av honom. På framsidan av denna broshyren hade det bl.a stått något liknande som: Vad händer när man dör? Kan man träffa dom döda? Finns det en gud som bryr sig om oss?

Är det en tillfällighet? Vet inte.. Eftersom jag tror att de döda "hälsar på" hos oss levande ibland tolkar jag det som ett tecken. Hon kollar till oss. Hon visar sin närhet på ett sätt som hon vet att vi tolkar på det sättet hon vill. Hon ser att hon är sörjd och saknad. Hon ser att vi har frågor vi aldrig kommer få svar på. Hon ser våra tårar. Hon vet att vi tänker på henne.

Begravningen är nästa onsdag. Jag har inte varit på en begravning innan förutom när jag var runt 5 år, men då förstod jag inte allvaret. Nu förstår jag allt. Trots att jag vill tro att det är overkligt så har jag börjat inse att en människas liv har slocknat.. En människa som jag pratade med nästan varje dag. En människa som såg mig växa upp. En människa som brydde sig om mig och min familj otroligt mycket.. 

Vila i frid. 


Dagens kommentar!

Ayala: Han heter ziggizagge
Shirin: Omg, vad är dt för namn? Han måste vara kurd!

hahahahaha så klockrent!

Vart en tråkig, lång dag. Var i skolan på mina två lektioner, sen stack jag och träffa Sara sen drog vi och jobba och nu sitter jag här, sliten och trött och hoppas jag somnar direkt när jag lägger mig ikväll.
Är ledig från både skola och jobbet imon, ska sova ut. Sedan ska jag, Ayala., Shirin och Natti till stan och göra en psykologiuppgift haha. Vi ska studera människors beteende när man hälsar på dom på olika sätt. Kommer bli skoj.
Ska försöka träffa Jonatan en stund efter det oxå :) Ska utmana honom på Puzzle Fighter ännu en gång och förlora.
Nu ska jag bränna ner Wall-E och lägga mig i soffan och glo på den. Mysig film! Rekomenderas starkt :)

Naglar

Har inte bitit på mina naglar ännu! Känner mig så jävla grym :D
Dom har blivit relativt långa med tanke på hur dom såg ut för 2 veckor sedan. Det är precis 2 veckorsen jag slutade bita.
Det är så jävla fint med långa, välvårdade naglar. Det ser sofistikerat och kvinnligt ut.. Ger en fin helhet =)
Har gjort ett litet hemmaspa idag haha helt gay. Hade en ansiktsmask på mig medans jag smörjde in mina händer i nagelolja och nagelbandskräm, målade naglarna med ett lack som tydligen ska få naglarna att bli starka och växa snabbare, och avslutade allt med att smörja in händerna i handkräm. Sen blekte jag tänderna och tog ett fotbad.
Det är skönt att ta hand om sig själv. Man känner sig så otroligt fräsh och duktig :D

Jag kan rekomendera Aco's nagelbandskräm och handkrämen som heter Sense and Care. Skitbra produkter! Inte dyra heller, ligger runt 50lappen. Nagelstärkaren är från Sally Hansen, heter Nail Growth Miracle. 




Snart är det min tur att få fina naglar!

Myskväll.

Igår var det toppmöte hos Jonatan haha. Jag,Linda,Ayala,Hesam o Jonatan var hemma hos honom o var lata hela kvällen. Vräkte i oss ostbågar o chips o massa grönsaker med dipp. Gott! 
Kollade på film oxå, Get Smart. Fyfan va kass den var, klarade inte av att se den. Skitbarnslig film verkligen. 
I filmen kom Björn och Marcus förbi tvärfulla. Marcus fick köpa ostbågar av mig o jag kallade honom mamma oxå. Fulla människor är faktiskt roliga oftast, sedan finns det undantag med idioter som är för överdrivna och aggresiva.
Sen stack dom iväg till Trädgårn. Jag och Jonatan var så jävla uttråkade av filmen så vi satte oss i köket en stund istället.
Efter en stund kom Björn o Marcus tillbaks, ännu fullare. Vi satte oss i stora rummet o börja tjöta om svartsjuka.
Ayala o Hesam kom oxå och joinade oss en stund, sen skulle Hesam o Linda sticka hem. Marcus o Björn stack oxå en stund efter. 
Kvar var Jonatan, mamma och jag. Kändes skönt att vara med dom två människorna jag tycker om mest! 
Alltid lika intressant att sitta och prata med dom oxå.. Jag o Ayala har många likheter i tankesättet. Vi ser vissa människor på samma sätt och vi ser även igenom dom. Det är nog för att hon är min mamma hehe ärvt hennes gener.

Idag är en typiskt söndag. Ska vara så laaaaaaat idag, ha pyjamas på mig hela dagen o helst inte röra mig från sängen eller soffan. Finns fan inget bättre än att vara lat! Ska tvinga morsan att göra god mat idag oxå!

Ne, nu ska jag leta efter någon film jag kan ladda ner. Någon som har nått förslag? 

puuuuss, hej!



Jag är duktig!

Har inte bitit på naglarna på nästan 2 veckor! Mitt personliga rekord! Jag kräver applåder nu! = )

Idag jobbade jag med Linda för en gångs skull! Blev även en bra start på mitt nya projekt. Är nöjd med det nu.
Övrigt har det varit en rätt tråkig fredag. Åkte hem för att passa min syster som somnade snabbt somfan ikväll. 
Kvar var jag och Jonatan.. Vi skulle se på någon ny dansfilm, How She Move .. Den var jävligt kass så vi stängde av den och satt o tjata istället. 
Blev ett dramatiskt slut på kvällen. Vi kollade på Scrubs och i detta avsnittet var det väldigt många dödsfall vilket fick mig att bryta ihop totalt med tanke på vad som har hänt. I såna tillfällen är jag så otroligt glad över att ha Jonatan. Han är det absolut bästa stödet man kan ha. Älskar dig baby, you´re my number one : )

Nu ska jag försöka nana. Får se vad morgondagen bjuder på. Åker nog till min mormor o morfar på dagen, och sedan mot kvällen ska jag försöka träffa Ayala,Linda och Hesam!  Saknar Ayala mikket mikket, alltid lika skönt att ha min favoritmamma i närheten.. Samma sak med Hesam, men han är min favoritbög!

Nu lägger jag mig innan somnar vid datorn.
 Puss Hej!

Radera onsdagen.

Vaknade av att min mamma väckte mig igår. Hennes faster hade tydligen åkt in på sjukhuset under natten till onsdag och haft hjärtstillestånd.
Samma dag, igår onsdagen den 15 oktober kl 19.15 fick jag ett sms av min mamma att hennes faster dog. Jag satt på jobbet o ropa ut nummer då smset kom.
Hennes faster, vettefan vad det blir till mig, var en 64 årig kvinna som vi pratade med varje dag. Hon var ett telefonmoster(hon kunde ringa 10 gånger om dagen till alla hon kände) som alltid hade något att berätta haha. Man visste att det alltid var hon när det ringde från dolt nummer. Ibland orkade varken jag eller morsan svara haha.
Hon var bland dom sista jag och min familj trodde skulle gå bort. Allt kom som en bomb, vi hade planerat att åka till sjukhuset dagen efter(idag) och hälsa på henne. Det hann vi aldrig..
Jag har nog inte riktigt fattat att när det ringer från dolt nummer så kommer det ALDRIG mer vara hon.. Min mamma kommer ALDRIG mer berätta hur många gånger hon har ringt på en dag.. Jag kommer ALDRIG mer höra hennes röst.

Vila i frid Tuttis. Vi tänker på dig.


Just nu sitter jag hos min mormor och morfar. Har städat lite och suttit och pratat med min mormor. Köpte med mig bullar, munkar och annat jag vet att hon gillar. Man ser att hon kämpar med att äta så hon kan bli tillräckligt stark för att kunna ta cellgifter eller annan medicin. Ett tag verkade det som hennes envishet hade försvunnit men när man ser hur hon kämpar med maten och för att försöka hålla sig i gott skick så ser man fortfarande envisheten brinna inom henne. Hon ska klara sin cancer, det är vi överrens om : ) 
 Både min mormor och morfar är underbart snälla. Min morfar tar hand om henne på ett så vackert sett. Han hjälper henne med allt, precis allt trots att hans syster precis har gått bort.
Känns otroligt bra att ha varit här i ett par timmar och hjälpt dom med mat och städning.

Nu ska jag sätta mig med mina morföräldrar och mamma o dricka kaffe, sen tänkte vi åka hem. Ska försöka träffa Jonatan en snabbis, saknar honom sååå mkt.. Ha det bra! :)


Cancer.

Vi hör det varje dag. Vi stödjer forskningen om det. Vi fruktar det. Vissa lever med det. Vi kan inte göra något åt det.

För nästan 1 månad sedan fick min mormor besked om att hon har en elakartad cancer i en vätska som dom fann i hennes lungor och lungsäck. Man har inte hittat någon tumör ännu,trots att hon har genomgått röntgen ett antal gånger, men cancercellerna finns i hennes kropp. Det är inte heller sklett eller blodcancer hon har, vilket gör det ännu mer förvirrande om var hon har cancer. Hoppas på besked denna veckan..

En helt vanlig tisdag efter skolan stack jag hem till Jonatan. Hans mamma kilade iväg snabbt och köpte små baguetter som vi skulle äta som lunch. När hon var tillbaks satte vi oss i vardagsrummet och åt. Vi skrattade och hade trevligt.
Timmen innan detta hade jag sagt till Jonatan att "denna dagen var bland de dagarna jag har skrattat och mått bäst"
Detta skulle förändras.
Under tiden vi satt och åt lunch ringde min mamma. Jag svarade lugnt och frågade var hon var och hon svarade att hon hade varit och hos min mormor som låg på sjukhus, främst för kraftig viktnedgång och ryggbesvär.
Jag frågade hur det var med min lilla mormor(hon är tvärliten, 150 cm). Tonen i min mammas röst ändrades direkt och jag reste mig från bordet och gick mot hallen.
"Hon har cancer" sa min mamma. Sen blev allt svart för mig.
Jag bröt ihop totalt och fick panik. Hela jag skakade och jag kände mig svimfärdig. Både Jonatan och hans mamma hjälpte mig att bli lugn, men jag var i någon jävla psykos. Allt jag tänkte på var att jag skulle hem.


Denna dagen har förändrat mitt tankesätt och min inställning till livet. Att veta att min mormor bär på en dödlig sjukdom har gjort hela min vardag osäker. Det låter överdrivet, men detta är första gången något "stort" inträffar mig.
Jag är rädd för vad som kommer här näst. Jag är rädd för hur jag kommer reagera på nästa steg.

Man själv behöver inte vara drabbad av sjukdomen för att BLI drabbad. De anhöriga till den insjukna är minst, om inte mer utsatta. Särskilt när man inte vet vad det är man har att göra med. Allt blir mycket enklare när man har svar på alla frågor man vill ha svar på för att kunna förstå situationen bättre. För mig är allt suddigt.

Vill även tillägga att jag känner med er som har anhöriga med cancer eller själva lider av det. Ni är inte ensamna.
Vi får be till någon högre makt att dom i framtiden hittar något som utrotar denna djävulssjukdomen.





En tråkig jävla måndag.

Idag har varit en såndär tråkig jävla dag som man kunde tatt bort från almenackan. Känner mig dock jävligt duktig haha.
Har varit i skolan :D(kom i tid, var på alla lektionerna), varit o jobbat (bytte projekt idag) och rakat benen.
Det sistnämnda kändes speciellt bra eftersom jag inte hade orkat raka benen på ett par dagar haha.
Träffade Sara idag oxå :)  Kul att vi ska jobba tillsammans nu.


Hahahaha precis nyss skickade Jonatan en länk på msn. Hans bror, Felipe, ville att jag och Jonatan skulle läsa vad som stod på länken. "Det e en Angie grej" hade han sagt.
Och nog fan hade han rätt. Fick skrattanfall av vad som stod i länken. Läs under:


Nyttan med kon.

Kon är ett husdjur. Men den finns också utanför huset. Och den lever ofta på landet, men den kommer också in till staden, men bara när den skall dö. Men det bestämmer den inte själv.

Kon har sju sidor. Den översta sidan - Den nedersta sidan - Den främre sidan - Den bakre sidan - Den ena sidan - Den andra sidan - Och den invändiga sidan.

På den främsta sidan sitter huvudet. Och det är för att hornen skall ha något att sitta fast på. Hornen är av horn och dom är bara till prydnad. Dom kan inte röra på sig, men det kan öronen. Dom sitter på sidan av hornen. Kon har två hål framme i huvudet. Dom kallas ko-ögon. Kons mun kallas mule. Det är nog för att den säger mu.

På den bakersta sidan sitter svansen. Den använder den för att jaga bort flugor med, så att dom inte ramlar ned i mjölken och drunknar.

På den översta sidan - Och den ena sidan - Och den andra sidan är det bara hår. Det heter ko-hår och har alltid samma färg som kon. Färgen på kon heter kulör.

Den nedersta sidan är den viktigaste för där hänger mjölken. Och när mjölkerskan öppnar kranarna så rinner mjölken ut. När det åskar så blir mjölken sur, men hur den blir det har jag inte lärt mig ännu. Kon har fyra ben. Dom heter ko-ben. Dom kan också användas till att dra ur spikar med.

Kon äter inte så mycket, men när den gör det äter den alltid två gånger. Dom feta korna ger helmjölk. När kon är dålig i magen ger den ost. I osten är det hål. Men hur den gör hålen har jag inte heller lärt mig ännu.

Kon har gott luktsinne. Vi kan känna lukten av den på långt håll. Kons valpar heter kalvar. Kalvens pappa heter tjur, och det gör kons man också.

Tjuren ger inte mjölk och är därför inte ett däggdjur.

Den som kommer och hämtar kon när den blir gammal heter kofångare. Den sitter ofta framme på bilar. Så blir kon slaktad, man häller mjölken i tetror som man kan köpa i affären. Kons fyra ben skickas till snickaren. Det kallas återanvändning.

Som man kan se är kon ett nyttigt djur. Och därför gillar jag kon väldigt mycket.




HAHAHAHAHAHAHAHAHA Världens bästa uppsats! Skriven av en mellanstadieelev :D

Lördag kväll!

Igår var fan den roligaste kvällen på länge hahaha! Satt med Jonatan o Ayala(Bror o mamma) på Chez Amis. Ayala shottade för första gången igår! Jag är stolt över min mor heheeeee.
Först vågade hon inte ta en shott, men det slutade med att det blev 5 stycken och några drinkar. Hon gillade det!
Sedan genomförde vi en grej som står på våran lista(cp listan för 2008). Mer info om den kommer!
Det var helt enkelt tvärskoj. Spelade in Ayalas fyllesvengelska haha ska försöka lägga in det :)
Det var en lyckad kväll trots att jag hade jobbat hela dagen. Jag höll mig vaken på överskottsenergi haha.Men jääävlar va jag sov gott sen när jag väl somnade haha.
Vaknade vid 1 och läste ett sms av min morsa haha hon stödde på en råtta(!!!!) i våran svale och varnade mig för det när jag ska komma hem. Hon hade börjat prata med den tills hon insåg hur jävla rädd hon var och då sprang hon hem.

Just nu sitter jag hos Jonatan. Han har precis vaknat haha. Ska dra med honom till stan och slösa mina sista pengar :D
Resten av dagen ska jag väl lata mig bara.. Tvinga Jonatan att vara lat med mig kanske. Muta honom med godis.

Nu har min kock Jonatan gjort mat till mig haha det vanliga. Makaroner med schitzlar och köttbullar. Det är våran romantiska middag typ. Ska sätta mig med honom o tävla om vem som äter snabbast :D
Ciaaao!


Vi tycker om varann!


Hjälp mig med bloggen!

Hahaha jag känner som en retard, har suttit i 1 timma och försökt få bloggen att se OK ut, men den ser ut som en jävla clownblogg. Är det någon som kan hjälpa mig?
Jag vill ha en bild som bakrund och jag vill förstora och förminska texterna och få allt i mitten.
Jag behöver hjäääälp!


Jag är så jävla lat.

Nu vaknade jag av att min chef ringde och vill ha in mig o jobba onsdagkvällarna kommande veckorna. Det känns skitbra att få ihop pengar för det är så jävla mycket jag vill göra nu. 
Men fyfaaan va gott jag sov innan hon väckte mig. Det kändes så jävla bra att stänga av alarmklockan imorse och fortsätta sova. Kändes ännu skönare att avvisa morsan när hon kom in o väckte mig!

Jag ääälskar att sova. Min säng är mitt paradis på minst två sett(jag vet vad ni tänker) . Ska bli så jävla skönt att ligga kvar i sängen nu och sedan sjukanmäla sig från jobbet. Ligga o vara lat till 7 ikväll då jag ska iväg.
Jag har inte ens ork att gå upp och stänga fönstret trots att jag fryser arslet av mig. 
Men fyfan va det känns skönt att inte göra något! 

Nu ska jag lägga mig o fosterställning och fortsätta sova.
Ha en bra fredag!

Ont i huvudet.

Just nu sitter jag här med årets huvudvärk. Det känns som skallen ska explodera!

Vaknade tidigt idag och stack in o sjöng för min mor med min otroligt vackra röst. Hon vaknade med en skräckkänsla och det förstår jag. Min röst är nogfan det värsta som finns när det gäller att sjunga. Hur som helst så fyller min mamma år idag, för er som undrar varför jag går upp o sjunger för henne på morgonen.
Efter min lilla konsert fick jag stressa ihjäl mig för att hinna till första lektionen. Det gick rätt bra. Jag är snabb(!?)
Var en långtråkig dag i skolan. En vän fick sin mobil stulen oxå. Sjukt att människor har hjärta och hjärna till att ta något som inte tillhör en själv. Det är så jävla sorgligt att man kan sjunka så lågt för en mobil.

När jag kom hem senare på dagen efter att ha varit och köpt present till min mor så möttes jag av min mormor o morfar som skulle hem. Tråkigt att jag inte hann träffa dom riktigt innan dom stack :/
Sedan kom Jonatan med fina blommor till min mamma haha. Han är så gullig : )

Dagen har varit helt ok. Jag tycker jag förtjänar en jävligt god sömn nu.
Har en lång dag som väntar imon. Först skola, sedan jobba(Om jag känner mig bättre) och sen tjejmiddag hos Nattibögen. Myspysigt!

Förresten alla som gillar Housemusik. Ladda ner : Sergio Del Rio - Parazaar.


Såååå jävla skön!


Kärringjävlar

Hejsan kära blogg.

Nu sitter jag här igen efter en lång jävla dag. Träffade Jonatan en stund, tog en runda på torget och gick och åt. Sedan skulle jag iväg och jobba.

Jag jobbar på Frölunda Bingo, ett paradis om du är över 60. Ett helt ok jobb om man bortser från alla jävla kärringar som surar för dom har spelat bort pensionen där . Fyfan va jag hatar kärringar. Dom är det värsta folkslaget som finns. Gnälliga, sura och allmänt otrevliga idioter är vad dom är. Jag ska fan inte bli en kärring när jag är äldre. Jag ska bli en ball,gammal dam med gröna kläder och adidas skor. Jag ska spela bingo på hemmet och hota personalen om jag inte vinner. Jag ska utnyttja min position som gamling och låsats glömma att göra grejer jag ska göra, bara för att jävlas.Jag ska göra mig medlem i alla sorters gym och annat för att få pensionärspris som alltid är betydligt mycket billigare. Jag ska fan njuta av att vara gammal och jag ska inte vara en jävla dinosaurie som gnäller på alla under 50.

Så d så! Med tanke på hur jag gnäller på gamlingarna känns det nästan som kärringarna har påverkat mig.. Jag kanske åldras i förtid? vemfaaan vet .. 

Nu ska jag kolla på nån skitfilm och somna i mitt dreggel! Ciaaao



Mitt första,ointressanta inlägg.




Nu ska jag skriva mitt första blogginlägg. Jag är nästan lite nervös!


Kan börja med att berätta lite,väldigt lite,om mig.
Jag är 18 år, bor i GBG. Jag pluggar sista året på gymnasiet och jobbar vid sidan om, och emellan detta klämmer jag in att träffa min pojkvän och vänner. 
Det bästa som finns är att vara oseriös. Seriösa människor är tråkiga. Man ska ha roligt till vilket pris som helst!
Men jag kan vara seriös, ibland, och då jävlar är jag seriös från botten. Jag ska skriva om allt som irriterar mig i denna bloggen. Detta ska bli mitt sätt att hantera min ilska mot folk/handlingar!

Förresten så fick jag namnet AngieFlangie av min mamma. Jag valde mellan detta och BlondinAngie, typ för att försöka passa in i bloggvärlden(nu var jag rolig minsann)

Hur som helst så tänkte jag stirra in i taket tills jag somnar. 

Hejdis!

RSS 2.0