Jag är bara så jävla bäst!

... rubriken är orelevant, jag vet. Men jag ville påminna er om att jag är så jävla bäääääst!

Först och främst måste jag säga att jag har brutit min första nagel! Jag blev så jävla sur att jag ville börja lipa. Lillfingret ser helt mongoliskt ut, fingret ser skitlitet ut, och helt snett.. Men den växer väl ut snart =) Får hålla tummarna för att inte någon annan nagel går av bara. Ska bli mer försiktig nu =P  
Förresten, tips på någon nagelolja? väldigt tacksam för det..
Har målat dom andra jävlarna röda för första gången.. Överraska Jonatan med det =P
Nu är det äntligen fredag. Har längtat efter helgen då jag och Jonatan ska ha en riktig myskväll som vi inte haft på ett tag faktiskt. Får se vad dagen bjuder på =) Till kvällen ska jag iallafall utmana honom på tvspel.. singstar kanske? Har visst en dold talang inom sång haha, Jonatan blev förvånad över vilka toner jag kunde ta =D Men tro mej.. Det låter inte vackert!

Jag har fått hem mina underbart söta Hello Kitty tofflor! Ska lägga in bild på dom snart =D  Fick även hem mina två nagellack, neongrönt och turkost.. blev helt nöjd =)
Har även färgat mitt hår svart oxå, blev lika bra som vanligt.
Var inne på Gina Tricots hemsida nyss och hittade en underbart fin klänning! Måste köpa den imorgon =D
Vet dock inte om jag ska ha den i rött eller svart.. Men det lutar mot rött eftersom det snart är jul .. haha vadå mobbad =P 
Går inte att lägga in någon bild här för jag vet faktiskt inte hur jag ska göra för att spara bilden från Ginas hemsida..
Får helt enkelt lägga upp bild på en när jag har köpt den =P 

Vad ska ni göra till helgen? Några filmtips?

Puuuuuuss haj!

Tjejer ÄR dumma i huvudet..

och dom jävlarna kan aldrig hålla sams eller komma överrens. Dom skriker och snackar skit om sina egna "vänner" när dom inte får som dom vill.
Om jag återföds så vill jag födas som kille. Killar är så jävla mycket bättre. Killar är mer relaxade, dom behöver inte höra 20 komplimanger om dagen för att må bra, dom skiter i om de andra grabbarna inte vill sticka till samma klubb som en själv vill och det känns som att killar i allmänhet inte är dramatiska, som de flesta tjejerna är.
Jag känner mej inte som en tjej. Visst, jag har bröst och långt hår, men mitt beteende är långt ifrån en tjejs. Några exempel:

Situation nr 1.
"Precis innan man ska gå ut. En stackare har sminkat och gjort ordning sitt hår i 2 timmar. Man går förbi en spegel och då utbryter hon genast...."
- Fan vad ful jag är, jag vill inte gå med. (tjej nr 1)
- Neeeej du är skitsnygg (någon annan tjej i gänget svarar upp genast)
- Neej kolla mitt hår, OH MY GOD, jag kan inte gå in (tjej nr 1)
- Sluta nu, du är skitfin gumman (någon försöker trösta stackaren)
- Asååå jag är så ful, jag borde tagit andra kläder (tjej nr 1)
Här brukar jag tröttna.
- Känner du dej ful så är du antagligen ful. Stick hem eller sluta gnäll (sägs ofta av mig)

Inom 5 minuter hör man detta:
- Asså OH MY GOD, vemfan tror hon att hon är? Hon är så jävla dum i huvudet.

Sen brukar man glömma av det.
Ofta reagerar tjejer så när dom inte får svaret dom vill ha eller responsen som gör dom glada. Jag däremot tycker jag inte gör något fel alls. Tycker du att du är ful så svälj det eller stick hem och lägg dej. Så enkelt är det.

Situation 2.
"Två tjejer, anta att dom är vänner, har tjafsat. Det är inget stort tjafs, ofta om något helt onödigt eller som i situation 1, någon av dom har fått det svaret/responsen som denne inte ville ha. En av dom tar en fika med en annan av sina kompisar som inte vet vad som har hänt Följande blir ....."
- Asså Ulla är så jävla dum i huvudet, igår när vi var ute sa hon att jag är ful och att hon inte vill ha med mej ut. (tjej nr 1)
- Vaa? är det sant? Fan va fult av henne (Tjej som egentligen inte vet vad som har hänt)
- Aaa asså den jävla subban, jag stör mej på henne, hon tror hon är så jävla snygg att hon kan säga att andra är fula(tjej nr 1)
- Aaa jag håller med dig, hon är dum i huvudet.

Vad händer här? Överdrift, ljug och skitsnack. Man söker sig även till någon som egentligen inte vet vad som har hänt och berättar situationen, man glömmer gärna hälften. Denne stackaren ger responsen som tjej nr 1 ville ha. Happy time!


Är det någon som känner igen sig i detta? Jag blir förvånad om det är någon som INTE gör det.
Jag säger inte att alla tjejer är sådana, men majoriteten. Därför jag inte kommer överrens med tjejer och jag hatar att vara mer flera tjejer samtidigt. I slutet blir det konflikt/uppdelningar/klagomål utan någon direkt anledning.
Därför säger jag att tjejer är dumma i huvudet.

Puuusss haj!

En sån jävla lyckad kväll!

Igår var en sån jävla lyckad kväll! Vi firade Shirin, det blev massa färgglada drinkar och högt skratt. Som ett stort plus satt Felipe och Nadia på Viktoria när vi kom, och senare kom dom och joinade oss resten av kvällen, vilket gjorde allt så jävla mycket roligare =D Drack en drink igår som var så jävla jobbigt god, Strawberry daiquiri hette den. Det var nog bland det godaste jag har druckit. 
Eftersom vi var ett gäng tjejer som skulle vidare efter vi hade förfestat blev det självklart tjafs om vem som ville vart och varför den ena inte ville dit. Tråkigt nog skulle jag jobba så jag valde att sticka och käka med Jonatan istället, och sen åka hem och nana. Så jag promenerade från Vasa Viktoria till Valand och under tiden blev jag så jävla pissenödig att jag trodde min blåsa skulle sprängas. Helvete vad jag hatar att vara pissenödig!! Väl kommen till Valand träffar jag Nadia och Felipe igen, som oxå ska äta =) Hahaha som den djävulen Felipe kan bli så börjar han geeeenast dra massa skämt och peta mej på magen när man märker att jag behöver pissa. Nadia kände med mej dock. Hon gjorde allt för att jag skulle få möjlighet att pissa haha helt gulligt. Till slut lyckades Felipe gräva fram en tia, som han växlade till två femmor så jag sprang in på Burger Kings toa med Nadia. Fyfan sicken uppskattad femma. Det var UNDERBART! 
Nog om mitt piss nu =P
Idag jobbade jag. Det var en halvseg dag på jobbet trots att det var väldigt mycket folk på bingohallen. Kändes skönt att komma därifrån iaf haha. Efter det bar det av till sjukhuset och hålla mormor sällskap en stund. Hon är så underbart gullig, jag vill verkligen att hon ska få komma hem från sjukan. I alla fall till jul. Det skulle verkligen fullända min jul.
Sedan åkte jag till Jonatan och irritera mej lite på honom och glodde på film. Vi såg Taken, trots att båda har sett den =P Men den är jävligt bra. En av dom få actionfilmerna jag gillar. 
O nu sitter jag här, ska strax sova. Ska hinna med både skolan och jobbet imon, kommer bli en hetsig dag med tanke på att jag slutar skolan 16.20 och börjar jobba 16.30 =P Men men! jag får göra mitt bästa =D
Hoppas ni har haft en bra helg, för det har jag!
Puuuuusss haj!

Gänget från igår =)

RSS 2.0